{"title":"Sandalwood Essential Oil","description":"\u003cp\u003eSandalwood essential oil, extracted from the Santalum album tree, is valued for its calming aroma, skincare benefits, and use in meditation, perfumery, and Ayurveda. It promotes relaxation, clarity, and healing.\u003c\/p\u003e","products":[{"product_id":"lakpura-sandalwood-essential-oil-15ml","title":"Lakpura Sandal Ağacı Esansiyel Yağı (50ml)","description":"\u003cp\u003e(SKU: LKZ0075498) Sandal ağacı, aromaterapide yaygın olarak kullanılan bir uçucu yağ türüdür. Santal cinsinin çeşitli sandal ağacı ağacından elde edilen sandal ağacı yağı, sağlığınız için yararlı olduğu düşünülen aromatik bileşikler içerir.Açgözlü kokusu nedeniyle sandal ağacı yağı parfümlerde, kozmetiklerde ve sabunlarda bir bileşen olarak kullanılır. Gıda aroması olarak kullanılmak üzere onaylanmış gıda sınıfı yağlar da vardır (özellikle çikolata ve şekerler için). \u003c\/p\u003e\u003cp\u003eSandal ağacı yağı da sıklıkla dini törenlere veya manevi uygulamalara dahil edilir.. Budistler, sandal ağacı kokunun meditasyon sırasında uyanıklığı korumaya ve odaklanmaya yardımcı olabileceğine inanıyor. \u003c\/p\u003e\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eSağlık Faydaları:\u003c\/strong\u003e Ayurveda tıbbında, sandal ağacı yağının anksiyete, bronşit, ishal, yorgunluk, ateş, safra kesesi sorunları, yüksek tansiyon, hazımsızlık, uykusuzluk, karaciğer sorunları, düşük libido, boğaz dahil olmak üzere hem fiziksel hem de zihinsel bozuklukların tedavisinde yararlı olduğuna inanılmaktadır. boğaz ve idrar yolu enfeksiyonları. \u003c\/p\u003e","brand":"Lakpura LLC","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":33441621344353,"sku":"LK7YN5SS4W","price":53.66,"currency_code":"USD","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1762\/3971\/files\/0123.jpg?v=1694511332"},{"product_id":"lakpura-indian-sandalwood-essential-oil-15ml","title":"Lakpura Hint Sandal Ağacı Esansiyel Yağı (20ml)","description":"\u003cp\u003e(SKU: LS4090C7ED) Hint Sandal Ağacı, Sandal Ağacı yağının geleneksel kaynağıdır. Güney Hindistan ve Güneydoğu Asya'ya özgüdür. Bazı dinlerde kutsal kabul edilir ve bazı kültürler kokulu ve tıbbi özelliklerine büyük önem verir. Hint Sandal ağacı esansiyel yağı, yumuşak dokularda kasılmalara neden olarak cilt ve kas onarımını hızlandırmaya yardımcı olabilir. Bu, sandal ağacı yağını yara izlerini ve renk değişimlerini iyileştirmek için etkili bir tedavi yapar. Sandal ağacı, kepek ve saç dökülmesi gibi saç problemlerinin tedavisinde oldukça etkilidir. Sandal ağacı esansiyel yağı doğal saç yağı, sakal yağı, yüz yağı, vücut yağı, parfüm veya tıraş losyonu olarak kullanılabilir. Sandal ağacı yağı antiseptik ve büzücü olarak ve baş ağrısı, karın ağrısı ve idrar ve genital bozuklukların tedavisinde, ruh halini ve zihinsel netliği arttırarak kullanılmıştır. \u003c\/p\u003e\u003cstrong\u003eSaflık:\u003c\/strong\u003e %100 \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eBotanik Adı:\u003c\/strong\u003e Santal albüm \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eYöntem:\u003c\/strong\u003e Buhar Damıtma \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eBitki Parçası:\u003c\/strong\u003e Ahşap \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eNot:\u003c\/strong\u003e Baz \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eAroma:\u003c\/strong\u003e Odunsu, Dünyevi, Sıcak \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eTutarlılık:\u003c\/strong\u003e Kalın \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eRenk:\u003c\/strong\u003e Sarı \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eAmbalaj:\u003c\/strong\u003e Amber renkli damlalıklı şişe. \u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eDikkat:\u003c\/strong\u003e Gözlerle temastan kaçının. Herhangi bir tahriş meydana gelirse kullanmayı bırakın. Doğal uçucu yağlar oldukça konsantredir ve cilde uygulanmadan önce bir taşıyıcı yağ ile karıştırılmalıdır. \u003cbr\u003e","brand":"Lakpura Trading","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":40479870484577,"sku":"LKP422W6DY","price":46.95,"currency_code":"USD","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1762\/3971\/files\/LS4090C7ED-01-E.jpg?v=1713244246"}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1762\/3971\/collections\/LK94008522-02-E.jpg?v=1744446302","url":"https:\/\/lakpura.com\/tr\/collections\/sandalwood-essential-oil.oembed","provider":"Lakpura®","version":"1.0","type":"link"}